tag:blogger.com,1999:blog-5125641926011772851.post1956891671600265758..comments2023-07-11T16:27:01.365+02:00Comments on Cutie and pie: Hrskavi pečeni slanutakKristinahttp://www.blogger.com/profile/08920255596767776888noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5125641926011772851.post-47336209426051713542017-06-29T18:05:53.950+02:002017-06-29T18:05:53.950+02:00Svakako ovo isprobati, baš je otkriće. ;)Svakako ovo isprobati, baš je otkriće. ;)Kristinahttps://www.blogger.com/profile/08920255596767776888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5125641926011772851.post-78604011467056531192017-06-24T16:46:27.197+02:002017-06-24T16:46:27.197+02:00Kristina,odlican recept.Skoro sam je pekla,ali kao...Kristina,odlican recept.Skoro sam je pekla,ali kao sto pecemo sirov kikiriki(samo sam leblebiju skuvala)pa posolila i pekla i bila je suva,tako da cu probati ovaj tvoj primamljiv nacin.U Kuvanju Masta Pravi Svastahttps://kuvaricamarina.blogspot.rs/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5125641926011772851.post-81137422000775360732017-05-30T23:24:27.081+02:002017-05-30T23:24:27.081+02:00Hvala. :)
Sve je napisano, a ono što nije se može...Hvala. :) <br />Sve je napisano, a ono što nije se može kod Milice na blogu naći. Čar je baš u blogerima, da vas želimo potaknuti da pravite i sami sebi i grickate. <3Kristinahttps://www.blogger.com/profile/08920255596767776888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5125641926011772851.post-14172919096112462582017-05-30T20:13:54.389+02:002017-05-30T20:13:54.389+02:00Kristina tvoj slanutak - leblebija izgleda tako hr...Kristina tvoj slanutak - leblebija izgleda tako hrskavo i moćno, mnogi bi bili oduševljeni da im se posluži ovako nešto za grickanje, izgleda tako dobro... Kuvajmo Srcemhttps://www.blogger.com/profile/03088366070352312429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5125641926011772851.post-33003080695151163192017-05-29T17:58:29.411+02:002017-05-29T17:58:29.411+02:00Milice, pa srce si!
Nemaš pojma koliko si me obra...Milice, pa srce si! <br />Nemaš pojma koliko si me obradovala sa ovim komentarom. <br />Čuj, nisam ja razmišljala kada prvi put spravljam slanutak. Nisam ni trebala, čitala tvoj recept i napravila. ;)<br /><br />Nisam ja tebe nahvalila, tako je. :P :* <br />Bacaj se i ti na slanutak, kada odavno nisi pravila. Vid' ga, što je hrskav i začinjen. Za prste oblizati. ;)Kristinahttps://www.blogger.com/profile/08920255596767776888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5125641926011772851.post-31392351257285461452017-05-29T15:23:56.425+02:002017-05-29T15:23:56.425+02:00Divna si i hvala ti što si me nahvalila :) i baš m...Divna si i hvala ti što si me nahvalila :) i baš me raduje što sam te inspirisala da probaš ovu grickalicu. Obožavam pečenu leblebiju. Odavno je nisam pravila, u pravo vrijeme si objavila post. :) <br />Inače, pošto sam u poslednje vrijeme mijenjala pećnice (selidbe i sl.), shvatila sam da ne mogu uvijek da predvidim da li će biti dovoljno hrskave i koliko dugo da ih pečem. Za te stare pećnice, koje nemaju ventilator ili se prosto ponašaju nepredvidivo, čini mi se da je najbolje peći samu leblebiju 20ak minuta da se isuši, a tek onda je začiniti i nastaviti pečenje. Nisam još uvijek to dovoljno istražila i isprobala i samim tim, nisam napisala tamo u receptu, ali možda nekom posluži informacija. :) <br />Hvala ti još jednom i puno puno puno te pozdravljam. Uh, sad ću samo da mislim o ovim tvojim fotkicama! <3 Milica - Na tanjiruhttps://www.blogger.com/profile/11082393529428457616noreply@blogger.com